מוח בקר הוא מאיבר הפנים האהוב עליי. המרקם המיוחד שלו הופך אותו לטעים במיוחד.
המוח הוא האיבר שמכיל הכי הרבה כולסטרול והוא מקור נהדר לויטמנים ושומן.
ברוב הקצביות לא ניתן להשיג מוח טרי עקב הרגישות שלו והקושי לשמור על הטריות שלו לכן לרוב נמצא את המוח קפוא. בגלל שמוח הוא אינו איבר שנקנה לרוב בקצביות מומלץ בכול זאת להתקשר ולבדוק לפני אם יש להם מוח ואם צריך להזמין מראש.
המתכון פשוט מאד ולוקח 10-15 דקות להכנה.
תחילה נפשיר את המוח ונחתוך לחתיכות קטנות:
נחתוך כמה פטריות, רבע בצל וחתיכה של חמאה:
נטגן את את הבצל והחמאה בחמאה כדי שיקבלו צבע:
כעת נוסיף את המוח ונטגן אותו עד שהצבע שלו יישתנה לאפור עמוק.